Bemutatkozik a BudapesztFood!

Ismerj meg minket, az alapítókat, az alapötletet és a terveinket.

Várunk szeretettel Téged is valamelyik egységünkben illetve ha bármilyen kérésed, kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Ki áll a BudapesztFood mögött?

Már évek óta gondolkodtam egy olyan vállalkozásban, amely lehetővé teszi a Lengyelországban élőknek, hogy tradicionális magyar termékeket kóstoljanak, fogyasszanak, mivel többszöri kint tartózkodásom alkalmával mindig azzal szembesültem, hogy ezek a termékek nem találhatóak meg kint, pedig lenne rá igény.

Édesapám, Kristóf Lajos   – aki évek óta Varsóban él – is tervezgetett már hasonlót, így közösen vágtunk bele az ötletünk megvalósításába.

Hosszas ötletelések után végül így született meg a BudapesztFood ötlete, melynek eredményeképpen megnyitottuk első egységünket, ahol lehetőség van a híres és persze  nagyon finom magyar termékek fogyasztására, vásárlására.

A magyar konyha, a magyar gasztronómiai termékek világhírűek. A karakteres, magával ragadó ízvilág, a hagyományos receptek mind hozzájárultak ehhez a sikerhez.

Lengyelországban él egy tévhit, miszerint a magyar ételek csípősek. Ez így nem igaz, egy fogás van aminek forrónak és csípősnek kell lennie a hagyományos magyar konyha szerint, és ez a halászlé, de nyilván ez is ízléstől függ ezt is lehet úgy készíteni, hogy nem „csíp”.

Termékeink jó része Magyarországon készül, melyek szállítás után frissen kerülnek a vásárlók elé. Gyakorlott és végzett szakácsként, cukrászként is próbálok a tapasztalataimmal hozzájárulni a sikerekhez.

Számos ötletünk van még, melyekkel folyamatosan szeretnék fejleszteni ezt a családi vállalkozást valamint a kínálatot bővíteni, frissíteni és nagyon izgatottan várjuk a fogadtatást.

Bízom benne, hogy Téged is vásárlóink között köszönthetünk majd!

Látogass el hozzánk és egyél egy finomat! 

Kristóf Balázs